Оферти за: София

Измерване на над 200 показателя на тялото с биоскенер, от Център Ровел

Измерване на над 200 показателя на тялото с биоскенер

Здравето е най-ценното, което имаме, а грижата за него трябва да е на първо място. Проверете здравните си показатели и бъдете спокойни - с предложението на Център Ровел!

Измерване на над 200 показателя на тялото с биоскенер 11.99 лв вместо 47 лв Грабни

Повече за биоскенера:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 9 Октомври до 22 Октомври 2019г.
  • С предварително записан час на: 088 870 0503.
  • Измерват се над 200 показателя на човешкото тяло, безкръвно, безболезнено и без облъчване. Показателите се изпращат на E-mail или се прехвърлят на флаш-памет на клиента.
  • Изисква се поне 2 часа преди изследването да не се консумират храна и тонизиращи напитки.
  • Измерването и обработването на резултатите отнема 15 минути.
  • При желание може да бъде направено разчитане на резултатите и консултация, като допълнително на място се заплащат 18лв. Разчитането и консултацията отнемат около 45 минути.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Център Ровел

Център Ровел се намира до зъболекарските кабинети в двора на бул. Цар Борис III №25 (спирка на трамвай №5, Лагера). Разполага с места за паркиране, с предварително запитване.

В Център Ровел можете да направите измерване с най-съвременни уреди, произведени в Япония. Измерванията се правят безкръвно и без облъчване. Измерванията се правят на гладно и отнемат около 30 минути заедно с разчитането и разяснението на резултатите. Резултатите са над 100 страници и се качват на флаш памет или се изпращат по имейл. За всеки измерен показател се подават разяснения на отделна страница - каква е ролята на този показател, какви са референтните стойности, какви са измерените и какво е необходимо да се направи, ако има големи отклонения, така, че лица без медицинско образование да могат да се ориентират.

В център Ровел не се провежда лечение. При необходимост ще бъдете насочени към специализиран медицински преглед и лечение, чрез вашия личен лекар.

Повече информация за Център Ровел можете да откриете на адрес centerrovel.blogspot.com

Галерия

София, Лагера, бул. Цар Борис III 25 (в двора до зъболекарските кабинети) 088 870 0503 centerrovel.blogspot.com Понеделник - Петък: 08:00 - 14:00ч.
Офертата е осигурена от ИЛКА ЦВЕТАНОВА ЦОНЕВА, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 09.10.19 до 15.10.19.
Измерване на над 200 показателя на тялото с биоскенер
Цена: 1199 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
47 ЛВ
Промо отстъпка:
74.5 %
Спестяваш:
35.01 ЛВ
Офертата изтича след:
33:24:38
7грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти
Част oт платформата Grabo.bg. Научи още.